Bemutatkozunk

Üdvözöllek!

Célunk:

Hazai termékekből egy kiváló minőségű és beltartalmú tápcsalád gyártása, mely megkönnyíti a lovasok mindennapjait és kielégíti a lovak maximális igényét.

Az azonos alapanyagokból közel azonos beltartalommal készülő tápok etetésekor bátran válthatunk a felmerülő igényeknek megfelelő tápra, nem kell félni a hirtelen takarmányváltásból eredő káros hatásoktól.

Az általunk létrehozott termékek a lehető legjobb minőséget képviselik. Ezt nem mi állítjuk hanem a részletes és folyamatos tesztelések alatt kapott vissza jelzések alapján állítjuk! Hogy mik is ezek most egykét rövid idézetet meg is osztunk önökkel / veletek:

Több szakágban elismert lovasokat kértünk meg, hogy teszteljék a tápot és tapasztalataikat írják le. Bizalmukat és segítségüket ezúton is köszönjük.

Fogathajtásban:

Kedves Mónika!

Régóta kerestem a magyarországi lótáp piacon egy kimagasló minőségű és nagyszerű ár/érték arányú takarmányt a sportlovaink számára. Az idei Mezőhegyesi Fiatal Lovak Világbajnokságára az Önök tápjával készültünk. Az eredmény magáért beszél: Rouge nevű lovunk a hatéves kategória legjobb magyar lova lett, egyéni negyedik helye pedig a magyar egyesfogathajtás egyik legjobb eredménye. Mi elsősorban fiatal díjlovak, ugrólovak és fogatlovak kiképzésével foglalkozunk az első kötőfék felhelyezésétől a versenyeken való részvételig. Ez az időszak a legkritikusabb egy ló életében. A takarmányozásnak is követnie kell ezeket a változásokat. Rouge-t egy év alatt készítettük fel a világbajnokságra, úgy hogy az utolsó hónapokban már csak az önök tápjait etettük. Az eredmény magáért beszél, ezért lovaink takarmányozását ezentúl az Önök tápjaira építjük fel.
Köszönjük, hogy hozzájárultak Rouge és a Bozsik Team újabb sikeréhez!

Tisztelettel ifj. Bozsik József

Mezőhegyes, 2015. szeptember 27.

Militaryban:

Kedves Mónika!

Nagy megtiszteltetés ért bennünket, amikor megkerestél, és megkértél bennünket,hogy a MUSCULUS nevű lótáp tesztelésében vegyünk részt.
Az etetését felesben végeztük a megszokott zabunkkal. Ami 1-2 napon belül feltűnt az-az étvágy határtalan megnövekedése volt. Szinte alig várták a lovak az etetés idejét. A másik amit vizuálisa érzékeltünk a trágya színe és állaga volt. A színe sötétebb lett , állaga meglágyult enyhén, oly annyira mint amennyire minden lótartó vágyik a kólika elkerülésekor.
Lovagláskor erőt éreztünk lovainkon, többet mint sima zab etetésekor. Ugyanakkor mégis a lovak bemelegítésének ideje lerövidült köszönhetően valószínűleg a gyógynövények izomlazító hatásának. Magyarul sokkal hamarabb és jobban engedték el magukat. Így munka sokkal hatékonyabban realizálódott az együtteseknél kevesebb kínlódással és erőfeszítéssel érték el az aznapi kitűzött célt.
Amit talán mi tudunk mondani azon felül,- hogy mindenkinek ajánljuk jótékony hatása miatt!-öregebb, régebben lovagolt lovakon még intenzívebben jelenik meg a táp lazító, nyugtató hatása.

Üdvözlettel: Tuska Pál

Díjlovaglásban:

Kedves Mónika!

3 héttel ezelőtt kezdtem el etetni az általad javasolt tápot két lovammal. Mind a kettő problémás lovaglású ló volt. Mind a kettőnél különös gondot jelentett az ellazítás. Az egyik egy Count Grannus herélt csikó. Feszes ágyékkal és rendkívül problémás tarkóval és szájtevékenységgel. Komoly problémát jelentett a síkmunkában már a lovarda körbelovaglása is. A másik egy Weltmeyer kanca. Ami egy nagyon kötött csípővel és izomzattal bír. Lovaglásra során a rendkívül sok probléma merült fel feszességéből kiindulva. Mindkét ló esetében pozitív változást hozott a táp etetése! Egyértelműen elengedettebb és együttműködőbbek lettek!
A Count Grannus csikó kiegyensúlyozottabb lett és sokkal lovagolhatóbb! Ugyan ez elmondható a másik kancáról is! Mindenképp folytatni szeretném a táp etetését!

Köszönettel:

Németh Gábor

Díjlovaglás/ díjugratás:

A táp etetése óta Combrio kondíciója javult. Elengedettebbé vált, ami a teljesítményére is jó hatással volt. Több energiája lett, mégsem vált túlfűtötté, tudott a feladatokra koncentrálni.
Bátran ajánlom ezt a tápot sportlovaknak és hobbilovaknak, akiknek nagy teljesítmény mellett is fontos, hogy megőrizzék izmaik rugalmasságát.’

Köszönettel:

Kerekes Ágnes